Motorhitel 2012

MotorhitelAz Autóhitel Megoldások közvetítette motorhitellel csak olyan motort tudunk megvenni, amelynek van rendszáma. Tulajdonképpen ez az egyetlen fontos megkötés, amely a fantáziának határt szab, hiszen a további korlátozások szinte csak jelképesek, és legalább annyira védik a motor vásárlóját, mint a motorhitel folyósítóját. Lássuk, miről is beszélünk! A motorhitel felvételéhez elég, ha a megvenni kívánt motor árának 20%-ával rendelkezik. Vagyis egy 800 000 forintos motor esetén elég mindössze 160 000 forintot felmutatnia, és már kérheti is a motorhitel folyósítását, majd azonnal mehet megvásárolni a kiszemelt gépet. Ne feledje, minálunk nincsen szerződéskötési díj, ezzel akár 50-100.000 Ft-ot spórolhat – nálunk a hiteligénylési díj is 0%, továbbá kérésére mobilbankárunk díjtalanul otthonába viszi a szerződést. Az online motorhitel kalkulátor használatakor a következők figyelembe vételére van szükség: a motorhitel 1 és 7 év közötti futamidővel vehető fel (jogi személyeknél a futamidő 8 év). Az önerő minimális összege lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%. A futamidő végén a motor legfeljebb 15 éves lehet, és legfeljebb 14 éves jármű vonható be a finanszírozásba.

A motorhitel folyósítása villámgyors. Legjobb esetben (ha minden papír rendben van, és nincs semmilyen komplikáció) mindössze kettő-három nap telik el az igénylés és a motorhitel folyósítása közt.

Bízza ránk nyugodtan a hitel ügyintézését. Olyan gyorsan fogjuk elbírálni és folyósíttatni a motorhitelt, hogy ha valaki készpénzzel szeretné megvenni a motort, az sem lesz önhöz képest előnyben. A gyors eljárás alapja, hogy az igénylőnek nem kell bemutatnia nehezen beszerezhető vagy összegyűjthető iratokat. Ha a finanszírozó esetleg úgy gondolja, hogy a motorhitel problémás lehet, esetleg szükséges lehet további papírok bemutatása is, de ez viszonylag ritka. Javasoljuk a motorhitel kalkulátor használatát, megkötések nélkül használhatja, kérhet tőlünk ajánlatot tájékozódási jelleggel is, a motorhitel igénylőlap kitöltése ugyanis nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Motorhitel megoldások

Hitelirodánk segítségével akár egy héten belül új motorjára pattanhat. Önnek csak a megfelelő motorkerékpárt kell kiválasztania és a továbbiakat ránk bízni!

Hitelügyintéző munkatársaink magas színvonalú szakmai hátteret nyújtanak ügyfeleink számára, illetve a teljeskörű ügyintézés keretében a motorkerékpárok finanszírozásának számos lehetőségét ajánlják ügyfeleink számára. A hitel- és biztosítási ügyintézés sem kerül pénzébe, hiszen díjmentes! Az általunk kínált finanszírozási ajánlatok:

  • motorhitel új vagy használt motor vásárlásához,
  • gyorskölcsön motorfedezetre,
  • motorhitel BAR-listásoknak,
  • hitelkiváltás (meglévő motorhitel kiváltása kedvezőbb konstrukciókkal), és
  • online biztosításkötés (CASCO, kötelező biztosítás).

Mi is az a motorhitel?

Alapvetően az ügyfél motorkerékpárja szolgál fedezetül a hitelt finanszírozó bank számára, a motorhitel új és használt motor vásárlása céljából egyaránt elérhető hitellehetőség, ami magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára is igénybe vehető. Használt motor esetén a hitel futamidejének lejártakor a motor életkora nem haladhatja meg a 120 hónapot. Motorhitele futamidejét a motor életkorától függően, 12 és 96 hónap között szabadon választhatja meg. A minimális önerő 20%, a minimum hitelösszeg 300000 forint.

Motorhitel, kölcsön, lízing, biztosítás, hitelkiváltás, gyorshitel motorfedezetre! Magas szintű szakmai képzettséggel és tapasztalatokkal vállaljuk motorokhoz kapcsolódó bárminemű hitelek, kölcsönök, lízing, pénzügyi tranzakciók intézését, és a számukra legkedvezőbb pénzügyi szolgáltatásokat ajánljuk ügyfeleinknek.

Ügyintéző munkatársaink egész nap várják megkeresését telefonon vagy akár e-mailben, hogy a legkedvezőbb motorfinanszírozási hiteleket kínálhassák önnek, és segíthessenek a megfelelő döntés meghozatalában díjmentesen!

Hitelirodánk elsődleges cégstruktúrája az ügyfélcentrikus ügyintézés, ezt tartjuk a legfontosabbnak és a sikereink zálogának is. Ügyfeleinknek mindennemű ügyintézésben segítséget nyújtunk, minden problémára próbálunk megoldással szolgálni.

Motorhitel-kiváltás: kedvezőtlen, régi motorhitelének jobbra cserélésében segítségünket ajánljuk, hiszen ha van a meglévőnél jobb konstrukciójú hitel a piacon, mi megtaláljuk önnek!

Gyorshitel: segítségünkkel akár már 5 nap leforgása alatt hozzájuthat az igényelt hitelösszeghez. Ha bizonytalan vagy kérdése van hívja motorhitel-vonalunkat, vagy a motorhitel kalkulátorunk használatát követően töltse ki az ajánlatkérő lapot, és egy gyors üzenettel kérje részletes, személyre szabott ajánlatunkat munkatársainktól.

A szerződés aláírása után nincs teendője, csak hogy várja, mikor érkezik meg a számlájára az igényelt pénzösszeg hiánytalanul, hiszen munkatársaink díjtalanul kínálják hitelközvetítői szolgáltatásaikat.

Elindult az Autóhitel Blog

Autóhitel Blog StartÜdvözöljük oldalunkon! Elindult blogunk, célja elsősorban az autó- és motorfinanszírozás iránt érdeklődő internetezők tájékoztatása. Híreket, cikkeket, esettanulmányokat olvashat nálunk, bemutatjuk a finanszírozási konstrukciók széles választékát, ami hozzásegítheti az Önnek leginkább megfelelő típus kiválasztásához, legyen szó vásárlásról, lízingről vagy valamilyen autójelzálog-típusú kölcsönről.

A bejegyzésekhez hozzá is szólhat, feltehet kérdéseket, illetve megírhatja, milyen témáról olvasna szívesen – ha a téma közérdekű, a választ a blogon is közzétesszük. Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek az autóhitelezés területén, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenféle esettel találkoztak már, nincs olyan bonyolult ügylet, amivel sikerrel meg ne birkóznának. Bátran forduljon hozzánk kérdéseivel!