Motorhitel 2012

MotorhitelAz Autóhitel Megoldások közvetítette motorhitellel csak olyan motort tudunk megvenni, amelynek van rendszáma. Tulajdonképpen ez az egyetlen fontos megkötés, amely a fantáziának határt szab, hiszen a további korlátozások szinte csak jelképesek, és legalább annyira védik a motor vásárlóját, mint a motorhitel folyósítóját. Lássuk, miről is beszélünk! A motorhitel felvételéhez elég, ha a megvenni kívánt motor árának 20%-ával rendelkezik. Vagyis egy 800 000 forintos motor esetén elég mindössze 160 000 forintot felmutatnia, és már kérheti is a motorhitel folyósítását, majd azonnal mehet megvásárolni a kiszemelt gépet. Ne feledje, minálunk nincsen szerződéskötési díj, ezzel akár 50-100.000 Ft-ot spórolhat – nálunk a hiteligénylési díj is 0%, továbbá kérésére mobilbankárunk díjtalanul otthonába viszi a szerződést. Az online motorhitel kalkulátor használatakor a következők figyelembe vételére van szükség: a motorhitel 1 és 7 év közötti futamidővel vehető fel (jogi személyeknél a futamidő 8 év). Az önerő minimális összege lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%. A futamidő végén a motor legfeljebb 15 éves lehet, és legfeljebb 14 éves jármű vonható be a finanszírozásba.

A motorhitel folyósítása villámgyors. Legjobb esetben (ha minden papír rendben van, és nincs semmilyen komplikáció) mindössze kettő-három nap telik el az igénylés és a motorhitel folyósítása közt.

Bízza ránk nyugodtan a hitel ügyintézését. Olyan gyorsan fogjuk elbírálni és folyósíttatni a motorhitelt, hogy ha valaki készpénzzel szeretné megvenni a motort, az sem lesz önhöz képest előnyben. A gyors eljárás alapja, hogy az igénylőnek nem kell bemutatnia nehezen beszerezhető vagy összegyűjthető iratokat. Ha a finanszírozó esetleg úgy gondolja, hogy a motorhitel problémás lehet, esetleg szükséges lehet további papírok bemutatása is, de ez viszonylag ritka. Javasoljuk a motorhitel kalkulátor használatát, megkötések nélkül használhatja, kérhet tőlünk ajánlatot tájékozódási jelleggel is, a motorhitel igénylőlap kitöltése ugyanis nem jár semmilyen kötelezettséggel.