A portálunkon elérhető hiteltípusok

Új és használ gépkocsik vásárlásához hitel, illetve lízing:

Magánszemélyek, egyéni vállalkozók illetve társas vállalkozások egyaránt igényelhetik. Minden esetben a gépkocsi jelenti a fedezetet. Jogi személyek a PSZÁF elrendelése alapján kizárólag lízing konstrukciót választhatnak. A gépkocsi lehet személygépkocsi, illetve 3,5 tonnáig tehergépkocsi.

Az önerő mértéke hitelnél 25% lízing, esetében 20%. Futamidő 84 hónap maximálisan magánszemélyek esetében, vállalkozásoknál pedig maximum 96 hónap lehet. Igényelhető casco-s illetve casco mentes verzióban egyaránt. A gépjármű kora maximálisan 14 év lehet. Forint illetve euro árfolyamban választható mindkét típusú. Forintos hitelnél a minimum befizető 25%, eurós hitel esetében ez 40%. Lízing esetében a HUF minimum 20%, euro alapon pedig min. 35%. Minimum hitelösszeg 300.000 Ft. Fontos megemlíteni egy jelentős különbséget a két finanszírozási típus között, mégpedig hogy a hitel estén a gépjármű a tulajdonunkba kerül, lízing esetén azonban a bank tulajdonába kerül, és mi mint lízingelők, üzembentartók leszünk feltüntetve.

Meglévő tehermentes szabad felhasználású gépjármű finanszírozása:

Amennyiben rendelkezik saját tulajdonú gépjárművel, ami tehermentes, akkor ez a legmegfelelőbb kondíció a gyors készpénzhez jutáshoz. Ebben az esetben is választható hitel illetve lízing konstrukció a korábban már feltüntetett alapfeltételek alapján. Ugyanúgy egy hitelminősítésen esik át az igénylő, pozitív bírálat esetén csupán a törzskönyvet kell leadnia és természetesen a gépjárművet tovább használhatja. A költség minimális, csak az opcióbejegyzés díját kell kifizetni, ami 2.300 Ft.

Motorvásárlási hitel:

Motor vásárlása ma már legalább annyira egyszerű, mint gépkocsit vásárolni. Feltételek pedig, hogy a motornak rendelkeznie kell rendszámmal, maximálisan 8 éves lehet, illetve természetesen új is lehet, a futamidő 1 és 7 év között tetszőlegesen választható, de a futamidő lejáratakor a motor évjárata nem haladhatja meg a 12 évet. Szinten ebben az esetben is választható hitel illetve lízing konstrukció, forint és euro alapon. Magánszemélyként és jogi személyként is egyaránt igényelhető motorhitel.

Meglévő autóhitel kiváltása:

Ebben az esetben pontosan ugyanolyan feltételekkel tud hitelhez jutni, mint új igénylés esetén. Célszerű meglévő, magas törlesztőrészletű, rossz konstrukciójú hitelét kiváltani. Ebben az esetben is ugyanazok a feltételek mint korábban részleteztük, mind futamidő, mind finanszírozási, mind deviza alap területén. Fontos, hogy mivel új hitel igényléséről van szó, mind esetben a folyamat elindítása előtt vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, akik tudnak önnek abban segíteni, hogy jelenleg mennyi a piaci értéke a kocsinak, ugyanis attól függ, hogy mekkora összeggel tudjuk kiváltani futó hitelét. Amennyiben több a meglévő tartozás, abban az esetben is kiváltható a hitel, viszont a különbözetet készpénzben ki kell fizetni.