Beépített CASCO autóhitelhez

Válassza az autóhitelbe épített CASCO biztosítást, közkeletű nevén beépített CASCO-t, amennyiben hitelre vásárolt autóját valóban biztonságban akarja tudni. Kedvezőbb havidíjakra számíthat, mint ha a biztosítási piac hagyományos CASCO-palettájáról választana.

Kérjen beépített CASCO biztosítást tartalmazó autóhitel vagy autólízing konstrukciót kollégáinknál, ezáltal jóval kedvezőbb havidíj mellett veheti igénybe a CASCO minden előnyét, ráadásul a befizetés is egyszerűsödik a biztosítás “beépített” mivoltának köszönhetően, hiszen a CASCO biztosítást a havi törlesztőrészlettel közvetlenül a banknak fizeti.

A beépített TELJESKÖRŰ CASCO a gépkocsi 5 éves koráig, a beépített LOPÁS ÉS TOTÁLKÁR CASCO a gépjármű 10 éves koráig vehető igénybe. A gépkocsi életkora csupán a finanszírozás kezdetekor mérvadó, az akkor megkötött beépített CASCO biztosítás a finanszírozás teljes futamideje alatt fedezetet nyújt, viszont a finanszírozás (autóhitel, autólízing) megszűntével már nem vehető tovább igénybe.

A beépített CASCO-s konstrukciókról kérdezze munkatársainkat, kattintson ide: beépített CASCO-s finanszírozás

CASCO biztosítás

A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy az elemi károk, az ún. saját hibás töréskárok, illetve a jármű ellopása esetén megtérüljön a tulajdonos kára.

A CASCO biztosítás a vagyonbiztosítás jellegzetes szabályai szerint épül fel, így most csak az attól eltérő, speciális vonásokat részletezzük. A CASCO biztosítás önkéntes biztosítás, a biztosítók saját elképzeléseik szerint alakítják ki a terméket, de miután ugyanarról a kockázati kárról van szó, a biztosítók termékei sok hasonlóságot mutatnak. Biztosított vagyontárgynak általában a jármű Eurotax-katalógus szerinti gyári széria-kivitelű alaptípusa minősül, kiegészítve a KRESZ által előírt tartozékokkal, valamint a biztonságot növelő utólagosan beépített tartozékokkal.

Szerződő: a jármű tulajdonosa, vagy más olyan személy, akinek a jármű megóvásához érdeke fűződik, vagy a szerződést a tulajdonos javára köti. A díjfizetési kötelezettség a szerződő felet terheli.

Biztosított: a jármű tulajdonosa, a biztosító szolgáltatására a biztosított jogosult, ha a szerződésben nincs kedvezményezett megnevezve.

Kedvezményezett: ha a szerződésben kedvezményezett van megnevezve, a biztosító szolgáltatására ő jogosult, a káresemény időpontjában fennálló (kedvezményezett) joga erejéig.

Elindult az Autóhitel Blog

Autóhitel Blog StartÜdvözöljük oldalunkon! Elindult blogunk, célja elsősorban az autó- és motorfinanszírozás iránt érdeklődő internetezők tájékoztatása. Híreket, cikkeket, esettanulmányokat olvashat nálunk, bemutatjuk a finanszírozási konstrukciók széles választékát, ami hozzásegítheti az Önnek leginkább megfelelő típus kiválasztásához, legyen szó vásárlásról, lízingről vagy valamilyen autójelzálog-típusú kölcsönről.

A bejegyzésekhez hozzá is szólhat, feltehet kérdéseket, illetve megírhatja, milyen témáról olvasna szívesen – ha a téma közérdekű, a választ a blogon is közzétesszük. Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek az autóhitelezés területén, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenféle esettel találkoztak már, nincs olyan bonyolult ügylet, amivel sikerrel meg ne birkóznának. Bátran forduljon hozzánk kérdéseivel!