Random Capital – a tőzsde világa

Hol vannak már azok az idők, amikor csak hatalmas tőkével rendelkező nagybefektetők számára volt elérhető a tőzsdék világa! Ma már leáldozóban van az 1-3%-os brókerdíjak kora. Az online tőzsdei szolgáltatók (mint például a Random Capital Zrt.) megjelenésével a kisbefektetők számára is megnyílt a tőzsde kapuja.

A Random Capital Zrt. Magyarország legkedvezőbb díjait kínálja a hazai kis- és nagybefektetői réteg számára. Habár a szolgáltatások és kereskedési rendszerek színvonala a profi kereskedők igényeit is kielégíti, a Random Capital a kezdő kisbefektetők számára is ideális választás, hiszen az alacsony díjak lehetőséget biztosítanak azok számára, akik még csak ismerkednek a tőzsdével, hogy kis anyagi ráfordítással kipróbálhassák magukat, kis anyagi ráfordítással. Nem csak a hihetetlenül kedvező, 0,1 %-os jutalékszint segíti a kezdőket, de a 99 Ft-os minimum díj is, amely mellett nagyobb veszteség nélkül lehet véghezvinni végrehajtani a kezdeti szárnypróbálgatásokat.

A Random Capital Zrt. nem számol fel sem számlanyitási, sem pedig számlavezetési díjat, így az ügyfelek a kevésbé aktív időszakaikban is nyugodt szívvel hagyhatják pénzüket a számlájukon, miközben akár még be is fektethetik állampapírokba.

A Random Capital Zrt. tulajdonosai és munkatársai komoly szakmai múlttal rendelkeznek és elkötelezett hívei a Magyarországon még kevesek számára ismert befektetési formának, a tőzsdei kereskedés népszerűsítésének.

A Budapesti Értéktőzsde termékei három kereskedési felületen keresztül érhetők el az interneten keresztül. A kezdő kereskedők számára az egyszerű kezelőfelületeket biztosító Netboon, illetve annak mobiltelefonokra optimalizált változata, a Mobil Broker nyújthat megoldást, míg a gyakorlottabb felhasználók és profi trade-erek a Random Interfész (Randi) alkalmazásban állíthatják össze saját kereskedési felületüket.

A kezdők tudását ingyenes oktatásokkal segítik, ahol a kisbefektetők elsajátíthatják a kereskedési felületek kezelését, valamint a tőzsdei kereskedés alapfogalmait. A Random Capital Mobil Broker-e és a Netboon-ja segítségével a késleltetett tőzsdei árfolyamok INGYENESEN is követhetőek bárki számára.