Mi az autókölcsön kiváltás?

Ez a hitelkonstrukció azoknak szól, akik tudják, hogy régi autóhitelüket drága, rossz feltételekkel vették fel – vagy egyszerűen csak kíváncsiak rá, hogy nincs-e most egy jobb autóhitel ugyanakkora összegre, mint amit ők vettek fel.

kiváltásEgyébként valószínűleg van. Pontosan ebben áll az autóhitel kiváltás lényege: régi hitelét visszafizeti, majd egy új hitelt törleszt ahelyett. Az új hitel tulajdonképpen már nem is autóvásárlási hitel, de lényegében mégis ugyanaz. Csupán annyi történt, hogy Ön sokkal jobban járt. Honnan tudhatja meg, hogy van a piacon jobb hitel, mint a mostani? Ezért hoztuk létre a cégünket. Munkatársaink folyamatosan figyelik a hiteleket, keresik az egyre újabb és a verseny miatt nyilván egyre jobb konstrukciókat. Ha valahol figyelemre méltó hitelt találnak, frissítjük a honlapot, hogy Ön a legújabb információkhoz jusson hozzá: így tudhatja meg, mik a legfrissebb hitelkiváltó kölcsönkonstrukció feltételei, és hogy éppen milyen törlesztőrészleteket kínálnak a legversenyképesebb bankok.

Hogyan vehetem fel a hitelkiváltó kölcsönt?

A kölcsön semmiféle különösebb procedúrát nem igényel. Benyújtja a megfelelő papírokat, mi pedig elintézzük az új hitelt. Akármilyen hitele van, mindegyik kiváltható. Nem számít, milyen autóra vette fel, hány éve fizeti, hány éves a kocsi, mennyi van még vissza: Ön egyszerűen egy összegben visszafizeti a régi hitelét, ezért is lényegtelenek a régi kölcsön részletei.

Az autóhitel kiváltó kölcsönt pedig KHR-listás (egykori nevén BAR-listás) ügyfelek is felvehetik, ha státuszuk már passzív, és egyszer szerepelnek a listán.

A feltételek? A kölcsön felvehető euróban, forintban. A maximális futamidő nyolc év (magánszemélyek esetében hét év), a maximális összeg nincs megszabva, vagyis ön több pénzt is felvehet, mint a jelenlegi kölcsöne. Ebben az esetben visszafizeti régi hitelét, majd a fennmaradó résszel szabadon rendelkezhet.

A kalkulátor segítségével kiszámoljuk havi törlesztőrészletét, és ha jobb, mint a mostani hiteléé, ne habozzon, váltsa ki régi hitelét! Munkatársaink személyre szabott ajánlatot készítenek önnek.