Gyorskölcsön: megoldás a stressz helyett

Külföldön elterjedt, nálunk kevésbé: gyors kölcsön készpénzben autófedezettel. Ez a gyorsfolyósítású hitelfajta akár 5 nap alatt hozzáférhető. Ingyenes segítségnyújtás a hitelügyintézésben.

Amit tudni kell róla: a gyorskölcsön szabad felhasználású, tehát kívánsága és igényei szerint költheti el, fedezetét bármilyen típusú gépjármű képezheti, összege gyakorlatilag korlátlan, mivel a fedezetül felajánlott autó értéke szabja meg. A gyorskölcsön forintban, euróban vagy svájci frankban is felvehető, ahogy Önnek célszerűbb. Fedezetül még akár egy 1998-as gépjármű is szolgálhat.

A fedezetül felajánlott autót továbbra is korlátozás nélkül használhatja, a megkötés mindössze annyi, hogy amíg a kölcsönt vissza nem fizeti, addig a járművet nem adhatja el. A hitel futamideje 12-96 hónapig terjedhet.

Nincs többé bonyodalom, sorban állás, rohangálás: hozza magával személyes iratait és az autó dokumentációját. A kedvező törlesztő részletek kiszámításához használja online gyorskölcsön-kalkulátorunkat. Fontos tudnivaló: a gyorskölcsön felvételéhez APEH jövedelemigazolás, vagy utolsó 2 havi bankszámlakivonat, vagy hivatalos munkáltatói jövedelmi igazolás szükséges. A gyorshitel ügyintézése országosan hozzáférhető, teljes körű és díjmentes.